Historien om Visiodan er dog ikke en enkel historie. Det er en historie, der kræver ord med på vejen. Vi kan starte med at sige, at vi tager ansvaret for at styre outsourcet produktion. Det vil nogen forstå, og så alligevel vil en vigtig del af historien mangle.
For med udgangspunkt i dine behov, ønsker og ideer finder vi frem til produkter, der fortæller din historie. Vi arbejder allerede i dag sammen med en række danske virksomheder, hvor vi udvikler produkter, der harmonerer med deres budskaber og mærkevarestrategi. Det kan være salgbare souvenirs til temaparker eller detailhandelen, gaver til virksomhedens kunder eller produkter og gimmicks, som bliver til en del af en større eller mindre promotion.

Erfaring med gode ideer
og professionel produktion

Vi har en masse ideer liggende, som vi gerne tager med under armen og viser dig. Det plejer gerne at inspirere og på den måde, kan vi komme tættere på det, I har brug for. Det er jo ikke sikkert, I er helt klar over, hvad I vil, eller hvad der kan lade sig gøre.. Det første bruger vi gerne meget tid på at finde frem til. Det andet har vi en meget stor viden om.

Vi kender vores leverandører
– selvom de sidder i Kina

Vi arbejder sammen med en lang række producenter i Kina. Producenter som vi i de fleste tilfælde har besøgt, og som vi har erfaring med at arbejde sammen med. Når vi er blevet enige om, hvilken vej I ønsker at gå, sender vi en skitse til Kina og får derefter en produktionsprøve tilsendt. Dernæst kan vi blive enige om, hvorvidt opgaven er løst, eller om vi skal ændre på design eller materialer.
Til sidst er det blot et spørgsmål om at få det hele produceret og sendt hertil. I den proces får du en fast leveringsdato, som du kan regne med og vi holder dig i øvrigt opdateret undervejs.
Alt i alt handler historien om Visiodan altså om, at du får en ansvarlig samarbejdspartner at følges ad med fra idé til produktet er leveret.